A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Rettenetesen fáj a lábam,a térdem fölött olyan érzékeny,hogy a nadrágom ha hozzáér az is fáj.2szer volt a bal lábam mütve kroszektómia és sztripping a jobb egyszer.minden műtét jól sikerült. Csak rosszul regenálódott.A mélyvénám rendelenesen összenőtt a viszeremmel.Sipka dr ezt mondta.37éves vagyok 19éve szenvedek.mindkét bokám fekete a lábom olyan viszeres mint egy horrorfilmben egy szörnynek a vmilye.szegeden semmit sem tesznek,azt mondják ez egy állapot.most is voltam,ráírják a papíromra minden utasítással ellátva,pedig semmit sem mondanak,így semmit sem tudok.az állapotom egyre rosszabb,állandóan álmos vagyok és fáradt,a szemem összeragad és ez miatt mindig hunyorgok,3szor elvesztettem az eszméletemet otthon de úgy kezdlik,hogy tudomást sem vesznek róla,mert alacsony a vérnyomásom 3kávé után 90/60.172cm,és85kg vagyok.mára már mindenem fáj .most pedig nincs trombófibrózisom,de elég sok volt.lehete jobb az álapotom valaha???és mennyibe kerülne ez nekem?
Tisztelt Tünde!
Sajnos így neten keresztül nem sokat tudunk mondani. Másodlagos szakvélemény végett Sepa főorvos szívesen látja Önt, amennyiben úgy dönteni, eljön hozzánk.
Üdvözlettel
dr. Babai László

Hírek

Ezért fontos a megfelelő dózis, véralvadásgátló szedése esetén

Ezért fontos a megfelelő dózis, véralvadásgátló szedése esetén


További részletek
Köpenysejtes limfóma- ritka, ám agresszív

Köpenysejtes limfóma- ritka, ám agresszív


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat