A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr. Sepa György!
Édesapámnak a lába egy ideje bedagad minden nap, majd egy csúnya seb is megjelent rajta. Egyik nap zsibbadást érzett a jobb térdénél, de az amilyen gyorsan jött el is múlt. Ez a jelenség hetente egyszer jelentkezik nála. Ilyenkor a térde felett egy picit megdagad, de ahogy elmúlik a zsibbadás le is lohad. Elment orvoshoz aki az érsebészetre utalta be(07.06- án).Ott azt mondták, hogy ödémás és fékelyes a lába. Dio-pp ( napi 1) kapott rá és 2 hete Unguentum ad vulnera – val keni a fekelyét ( előtt Ebrymicin – t kapott, de csak csípte a sebet, sokszor a csontjáig érezte a fájdalmat ez után kapta a mostani kenőcsöt) plusz minden reggel és este Lioton géllel is kenjük a lábát és fáslizzuk is, de nem javul. A seb 2 hónap alatt duplájára nőtt. Folyamatosan gennyezik és fehér. Nem látom rajta hogy gyógyulna. Ön mit javasol? Hova menjünk?
Válaszát előre is köszönöm!
Pető Judit
Kedves Judit!
Feltételezéseim szerint édesapjának vénás elégtelensége van, ha az érsebész nem állapított meg érszürkületet.
Legyen szíves felkeresni rendelőmben, hogy meg tudjam vizsgálni, kizárni az érszűkületet és megvizsgáljam van e vénás elégtelensége A fáslizás is nagyon fontos, hogy megfelelően alkalmazzák
Szeretettel várom.
T. Sepa György

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat