A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!
Február 3-án háromszoros bokatörést szenvedtem, megműtöttek most gipszben várom a javulást. Clexane-t kapok elég jól be tudom adni magamnak nem fáj egy picit csíp , viszont azt vetem észre kb a 12. szuri adása óta piros és viszket a hasamon a bőr. Mennyire gond ez mert ha igen akkor nem váltanám ki a felírt három dobozt amit még el kell használnom.
Válaszát megköszönve tisztelettel: Szabó Ibolya
Kedves Ibolya !
Ritka esetekben fordul elő allergiás reakció a bőr alá adott véralvadásgátló injekciók adásakor. Valószínűleg ha ön allergiás lenne , már hamarabb jelentkezett volna a tünetek.
Elképzelhető, hogy többször adta ugyanarra a területre, kis távolságra egymástól. Próbálja meg esetleg a combjába, vagy a felkarba beadni az injekciót. Ha ott is jelentkezik a viszkető érzés, pirosság vegye fel a kapcsolatot az injekciót javasló kezelőorvosával a továbbiak miatt.
Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat