A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

2009-ben, 23 évesen mélyvénás trombózisom volt, eddig tisztázatlan okok miatt (Leiden mutációt nem mutattak ki, nem szedtem fogamzásgátlót, nem ért trauma). Kislányom most három éves, és kb. egy hónapja többször is panaszkodott hogy fáj a bal lába, volt, hogy éjszaka is felkelt emiatt, mindig ugyanazt a lábát fájlalja. Legutóbb, pár napja, pedig magától el kezdte magyarázni, hogy ha behajlítja nem fáj, csak ha kinyújtja és akkor is csak a térdhajlatában (természetesen ezt nem így mondta, hanem mutatta a kis kezével, hogy hol fáj). Nem szeretném túlaggódni a dolgot, de félvállról sem vehetem, hiszen nekem is volt trombózisom és a családban is volt rá eset. Annyiban kérném a tanácsát, hogy érdemes-e kivizsgáltatni a dolgot.

Köszönettel:
Szabó Tímea
Kedves Tímea !
Kérem nézzék meg a gyereket ultrahanggal (az nem fáj), hogy van-e Baker Cystája. Ha igen jelentkezzen be a központba .
Üdvözlettel:Dr. Blaskó György

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat