Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Drága Judit Doktornő!
Nekem egy igen nagy problémám van. Férjem, kb 10 éve magas vérnyomással küzd. Örökletes, hiszen a Nagypapája-aki már meghalt-, és az Édesapja is szenved miatta. Az értékei 200/110, így 4 erős gyógyszert szed, de csak 152 környékére viszi le. Hallottam hogy műteni is lehetne. Mit kell erről tudni, kihez fordulhatunk?
Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő válaszát!
Kedves Szilvi !Amennyiben még mindig fennállnak a panaszok nérem keressenek fel a trombózisközpontban , hogy segíteni tudjak önöknek. Valamennyi leletet, dokumentációt hozzák el , hogy át tudjam nézni.Üdvözlettel :

Dr. Kapocsi Judit

Prima Medica Egészségközpontok