Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tiszetlt doktornő!

36 éves 5 gyermekes anyuka vagyok,5-ik gyermekemet 2013 március.7 én szültem ,terhesség végén magas vérnyomás alakult ki amelyet most is kezelnek szülés után,sürü erőteljes szédülés és fejfájás,ájulás érzet miatt neurologus elküldött mr vizsgálatra ahol ezt az eredményt kaptam:a jobb oldali carotis sypon pars horizontalis superiorján felfelé irányuló kb.4 mm átméröjü telődési többlet látszik.vélemyény.JOBB OLDALI ARTERIA CAROTIS INTERNA ANEURYSMA SUSPITIUMA

idegsebészeten jártam, infuziót kaptam kétszer a szédülésre,mert üfyeletre kelett mennem olyanszinten szédültem már,járásom bizonytalan mikor szédülök,volt olyan nekiestem a tv nek ,mikor szédülök fáj a fejem is,és elnehezedik ,azt mondták ezeket a tünetekewt ez nem okozza,a körzeti orvoshoz elmentem ,váltottunk vérnyomásgyógyszert,ő azt mondja tévedhetnek az idegsebészeten is,na most én már tanácstalan vagyok,ezek a rosszulétek megkesritik az életemet.ön szerint mitévő legyek?válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Szilvia!

A leletek pontos ismerete nélkül felelősségteljes válasz nem adható. (kis részlet is fontos lehet, nem csak amit a kiemelt részek, idegsebész pontos véleménye stb.)

Annak alapján ami itt megjelenítődött kérdés is felmerül. Az aneurysma nem valószínű, hogy most keletkezett, a tünetet Ön újnak írja le.

Első körben a legcélravezetőbb lenne, ha a teljes dokumentációval megjelenne nálunk, és akkor ennél pontosabb véleményt, tanácsot tudnék adni Önnek.

Üdvözlettel:

dr. Kapocsi Judit

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA