A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm doktor úr.30-éves férfi vagyok rengeteget dolgozom (általában tetőn,ács vagyok)és a problémám a következő:mindkét vádlisérülése intenzíven ugrál mozog,mintha hullámoznaolykor a vall combos felső belső része is,kb 2-3hete.Fájdalom nem mondanám h.jár vele.Nem tudom mennyire van köze hozzá de hirtelen és szinte egyszerre minden ízületem fájni kezdett intenzíven (2könyök,2térd..)de ezek fájnak is becsületesen míg a két vádli főleg a vall csak mozog hullámzik nem csak pihenés kor nappal is...hogy be lenne dagad a nem észleltem vagy h.el lenne szineződve de található mind kèt térd hajlatában viszér..A testem más részén(váll ,alkar,)is meg van ez az idegesítő mozgás de a vádlinál nagyon intenzív ék mondanám.Annyit talán még hozzá tennék h.iszonyú stresszes éven vagyokntúl ami fizikális tünetekkel is jelentkezett az utóbbi hónapokban(szédülés,hányinger,rossz közérzet,stb)Tudom komolyan kell venni ,kivizsgálni de sajnos Francia ó-ban tartózkodom és csak 6-hét múlva jutok haza ...Professzor úr szerint mire utal ez a tünet?Köszönöm önnek minden jót.
Kedves Péter !

Sajnos messziről, ilyen távolságból nemtudok segíteni . Az biztos , hogy a megterhelő fizikai munka már magában okozhatja az említett panaszokat. Mindenképp javasolnék egy alsó végtag ultrahangos vizsgálatot amíg eljut egy szakorvoshoz. Nem írt arról , hogy dohányzik -e ? A szédülés miatt belgyógyászt keressen fel , ha lehetősége van vérnyomásait ellenőrizze a panaszok idején.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek

Fogamzásgátló szedése előtt ezeket ellenőriztesse

Fogamzásgátló szedése előtt ezeket ellenőriztesse


További részletek
Leggyakoribb kérdések a limfómáról

Leggyakoribb kérdések a limfómáról


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA