Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Doktor Úr! Férjemnél mélyvénás trombózist diagnosztizáltak a kismedence részben. Több eret teljesen elzárva, köztük a vena cava eret is. Az akut részén túl van, nem sokára lekerül a hematologiai osztályra. Azt szeretném kérdezni, hogy addig is milyen viaminokat, gyógynövényeket, vagy bármi mást szedhet, hogy segítsük a regerenálódást, felépülést.
Köszönöm válaszát
Tisztelt Pervai Éva!

Ha jól értelmezem férje jelenleg kórházba van, kérem a szakorvosával beszélje meg ezeket a kérdéseket, ő látja a férje jelenlegi állapotát.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Üdvözlettel,

Prof.Dr. Blaskó György
Éva Pervai

Prof. Dr. Blaskó György

belgyógyász

Prima Medica Egészségközpontok