A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Nő/Úr!
68 éves vagyok,nyaki érszűkületet állapított meg az ideggyógyász röntgen alapján még 12 évvel ezelőtt.Panaszaim kettős látás,enyhe szédülés,fűlzúgás volt.Sajnos nem szedtem a gyógyszert,mára odajutottam,hogy a tünetek megmaradtak,nem romlott az állapotom,de egy hete csak éjjel,ha felakarok kelni,nagyon szédülök,ami pár másodperc múlva elmúlik.Az a kérdésem,hogy ezt okozhatja a nyaki érelmeszesedés és ezt sima röntgennel meglehet állapítani?Gyógyszeres kezelés használ?A bilobil-ról mi a véleménye?Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Ernő !
Kevés az információ amit leírt panaszaival kapcsolatban. Mindenképp ajánlott lenne egy személyes konzultáció .Igen , okozhatja a nyaki erek elmeszesedése , szűkülete a szédülést. Carotis uh vizsgálat elvégzése mindenképp javasolt. Ha lehetősége van keresse fel központunkban Dr, Kapocsi Judit doktornőt, aki segíthet önnek a tünetek, panaszok tisztázásában.
Üdvözlettel :
Kelemen Edina

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat