Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Attila
Üdvözlöm.

Olyan problémával fordulok önökhöz,hogy július 22-én bementem a sürgősségire azzal a panasszal hogy nagyon fáj a lábam hátúl a térdhajlatban. Ott megállapították azt hogy tromboflebitiszem van. Erre kaptam clexan 8000-et,cataflamot,detralexet,meg liotont. Mindent betartva kértem angiológiára időpontot amit meg is kaptam,és meglepetésemre miután megvizsgáltak és nem igazolódott továbbra sem a mélyvénás trombózis,kaptam antibiotikumot még pluszba Roxithromycint. Mára minden gyógyszerek elfogyott viszont a panaszainak nem múlnak. Nem tudom mit kellene még tennem,de már félek miért nem akar elmúlni. Mit tehetnék?
Kedves Attila !

A visszérgyulladás gyógyulása hosszú folyamat. A javulás nem csak a használt gyógyszertől, injekciótól függ, hanem az elkövetkező időszak életvitelétől, a terhelés mértékétől is, illetve , hogy milyen kiterjedésű trombophlebitise volt.

Használ-e kompressziós harisnyát a mindennapok alatt pl. ?

Ha panaszai nem javulnak ismét keresse fel szakorvosát, esetleg szükség lehet ultrahang vizsgálatra.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kunné Szabó Mónika
Tisztelt, Doktor úr!Már 3 spontán vetélésem volt. Mindhárom esetben szigorú orvosi felügyelet mellett! A 3 esetben 1 közös volt. Egyszerűen mintha elsorvadt volna az embrió. A 6. hétig sikerült kihordanom őket,majd műtéti befejezés volt.Szedtem gyógyszereket, injekcióztam magam orvosi előírás után, de egyik sem volt hatásos, sem meggyőző! Ez alatt azt értem, hogy a vizsgálataim kapcsán az orvosok egymásnak ellent mondó nyilatkozatot tettek. Erről írásos dokumentációim vannak!!! Ezért érdeklődnék, hogy habituláris vetélés kapcsán lenne szükségem kivizsgálásra, hogy hogy kaphatnék időpontot? Meddig tartana a folyamat és mennyibe kerül? 37 éves vagyok és a teherbe eséssel nincs gondunk! Csak én lennék a vizsgálatok alanya.

Várom válaszát!

Üdvözlettel: Kunné Szabó Mónika
Kedves Mónika !

Központunkból Dr. Szélessy Zsuzsanna doktornőt javaslom felkeresni. A doktornő rendelésére a 0670/431 77 29-es telefonon tud bejelentkezni. A konzultáción megbeszélik milyen vizsgálatokra van szükség, amit a konzultáció után a központban megtudunk oldani. Általában 2-3 hét között van eredménye a kért vérvizsgálatoknak.

Valamennyi eddig készült leletét hozza magával.

Üdvöz lettel : Kelemen Edina
Csíkné Szilvi
1 éve néhány hetente a jobb combom tövében a lágy részen ismétlődő rettenetesen éles szúró nyilaló fájdalom jelentkezik, alkalmanként 2-3 ismétléssel néhány percen belül. Most viszont ugyan ilyen fájdalom szintén a jobb lábam vádlijában néhány napja minden nap fellépp pár éles szurkálás erejéig.44 éves vagyok, nem tudom mi lehet ez de nagyon ijesztő
Kedves Szilvi !

A panaszok ismétlődése miatt érdemes lenne a közlejövőben szakorvost felkeresnie. Számos információra lenne szükség ahhoz, hogy véleményt adjunk itt . Szerepet játszhat a tünetek kialakulásában az , hogy milyen munkát végez (ülő, álló), genetika, stb. Mindenképp személyes találkozó szükséges egy szakorvosi véleményhez.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
edvi illes csaba
edesanyam 76 evesen stroke-t kapott.4 honapja azota itthon apoljuk ezt megelozte egy 1 egy honapos kezeles a Szt Imre korhazban.A jobb oldala bena.Kerem segitsen, hogy mit csinaljak.Ha lehet surgos segito valaszt kerek.Ne haragudjon, hogy surgetem, de nagyon szeretnem, hs meggyogyulna.Egy agodo ferfi.Udvozlettel: Edvi-Illes CsabaKedves Csaba !

Központunk csak járóbeteg ellátással foglalkozik, fekvőbetegek kezelését sajnos nem tudjuk megoldani. Az őt kezelő szakorvos tud rehabilitációs lehetőséget ajánlani.

Édesanyjának mihamarabbi javulást kívánok !

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Bela Tunde
Udvozlom.Megszeretnem kerdezni hogy Romaniabol, Erdelybol fogadnak e betegeket?
Kedves Érdeklődő !

Természetesen fogadunk külföldről is pácienseket. Magán eü-i rendelő vagyunk .

Várjuk központunkba !

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kovács Diána
Kèt hete átestem egy hasi mütèten 6 napig a kórházban majd itthon 10 napig szúrtam magam vèrhigitóval...befejeztem a kúrát utánna nem lehet ebből problèmám? Előre is köszönöm a választ.. Tisztelettel Kovács Diána
Kedves Diána !

Ha kezelőorvosa által előírt teljes adagot beadta, és betartja az utasításokat ( életvitel , mozgás, stb) , nagy valószínűséggel nem lehet probléma. Egy hónap után mondhatjuk biztonsággal , hogy rizikómentes valaki műtét után.

Üdvözlettel: Kelemen Edina
Márk
Jó napot! 5 napja körülbelül bedagadt a bal vádlim nem nagyon, 1 centivel vastagabb és fájdogált is. Harmadik nap után felkeveredtem az internetre és mindenhol természetesen a trombózis lehetőségét kaptam meg, elég könnyen magamba beszélem a betegségeket illetve egy időbe pánikrohamaim is voltak. Lényeg hogy voltam dokinál, annyit mondott hogy valószínű izomhúzódás vagy ilyesmi de inkább beutal ne hogy komolyabb legyen a baj. Bementem megvizsgáltak azt mondták nem tipikus trombózis tünetek, de a gyanúja fen áll. Végül vérképet csináltak amiből a fő orvos lekövetkeztette hogy ki van zárva a trombózis lehetősége. D-dimer ami ha jól tudom vér alvadáshoz kötött vérsejt 0.5 helyett kicsit magasabb 0.8 lett, a házi orvosnak vissza vittem a papírt azt mondta nem valószínűsíthető hogy trombózis szóval kaptam apranaxot meg valami kenőcsöt. Nagyon zavar hogy a házi orvos ezzel a szóval élt hogy "valószínűsíthető". Egyébkén 26 éves vagyok, az lenne a kérdésem hogy vérképpel 100% osan megállapítható hogy nincs trombózisom ? Nem volt ultrhang vizsgálat pedig annak örültem volna. Nincs elszíneződés a lábamon 1 centi ma is a különbség a fájdalom terhelésre enyhül, alvás után picit fájósabb, de utána mindig jobb lesz terhelésre. Van okom aggódni, vagy csak magamat félemlítem ezzel fölöslegesen ? Köszönöm a válaszát !
Kedves Márk !

A trombózist biztosan labor, fizikális vizsgálat és az erek ultrahangos vizsgálatával együttesen lehet diagnosztizálni, illetve kizárni. Hogyha panaszai még mindig fennállnak érdemes ismét szakorvoshoz fordulni.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kéki Eóbert
Üdvözletem! Olvastam a ragasztásos viszérműtétről önöknél! Én 32 éves vagyok a jobb lábamban térdtől lefelé vannak viszereim és ezt szeretném eltüntetni! Elég régóta ilyen már a lábam de eddig nem fájt! Most már érzem,hogy hamarabb elfárad és néha fáj is ezért megszeretném műttetni! A kérdésem az lenne,hogy anyagi vonzata van ennek az új eljárásnak vagy a TB finanszîrozza ezt?Válaszukat előre is köszönöm!
Kedves Róbert !

Központunkból Dr. Sepa György érsebész végez ragasztásos visszérműtétet. Nem TB támogatott. A Főorvos Úr fizikális vizsgálat és ultrahang elkészítése után tud állást foglalni azzal kapcsolatban, hogy az ön esetében melyik visszérkezelés , illetve műtéti megoldás a lehetséges és leghatásosabb.

A konzultációs díj 17000 Ft, az ultrahang 8000 Ft. A kezelések , műtét ára ezen felül külön összeg.

Pl: sclerotherápia- 12900 Ft, rádiófrekvenciás kezelés-21000 Ft.

A műtéteket a megbeszélést követően más eü. intézményben kivitelezi. Rádiófrekvenciás műtét - 285000 Ft, Ragasztásos visszérműtét- 745000 Ft.

Bejelentkezni a 0670/ 431 77 29-es telefonon tud.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Jozsefné Tillmann
A problémám a láb duzanat odema a láb elszineződese.Itt tudjak kezelni? Ez magán rendelés?
Kedves Tilmann Józsefné !

Mindenképp személyes konzultációra van szükség panaszai tisztázására. Igen, központunk magánrendelő.

Belgyógyász vagy angiológus szakorvost keressen fel.

Bejelentkezni és bővebben informálódni a 0670/431 77 29-es telefonon tud.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
S. Dorisz
Kedves Doktornő/Doktorúr!Pajzsmirigy alulműködésem van, melyre Letroxot szedek,így jelenleg a TSH: 2,860 mIU/l, FT4:15,54 pmol/l, FT3:3,56 pmol/l. 1,5 éve volt egy spontán vetélésem. Endokrinológusom javaslatára a nőgyógyászom trombofília vizsgálatra küldött, melynek eredménye az alábbi: INR: 1,03. Prothrombin-idő: 9,1 sec, aktivált parciális thrombolasztin idő: 37,8 sec, PTI B+K 32 sec, thrombin idő meghat.: 22,1 sec, antitrombin III aktivitás: 96%, APC-R: 3,9, Protein C aktivitás: 94%, Protein S aktivitás: 107%, Lupus antikoanguláns szűrőteszt: 42,2 sec, LA vélemény: negatív. Homocisztein meghat: 6,87 umol.

További laborértékeim, melyek eltérnek a normál referencia értéktől: fehérvérsejt: 4,1 G/L, Monocyta%:8,1%, Eosinophil%: 0,8%, Eosinophil: 0,03G/l, MCH:27 pg, MPV:7,0 fl. Azt szeretném kérdezni, hogy a normálistól eltérő értékek utalhatnak-e véralvadási problémára, illetve összefüggésbe hozható-e a vetéléssel, és azzal, hogy nem sikerül teherbe esnem.Köszönettel: S. Diána

Kedves Dorisz !

Sajnos leletek elemzésére itt e-mailben nincs lehetőség. Kérem keresse fel központunkat. A leletek értékelésén kívül számos fontos kérdés felmerül azzal kapcsolatban ,hogy milyen teendők vannak, lesznek a későbbiekben a sikeres gyermekvállalás érdekében.

Dr. Szélessy Zsuzsanna doktornőt vagy Dr. Blaskó György professzor úrat ajánlom .

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA